banner268

MHP'de Deprem!

Şanlıurfa Haliliye MHP İlçe Başkanı Osman Karaağaç şok bir kararla görevinden istifa ettiğini açıkladı. Şanlıurfa’da MHP’nin en başarılı ilçelerinden biri olan Haliliye MHP teşkilatı Başkan Karaağaç’ın bu şok istifası ile sarsıldı.

İstifası ile ilgili www.urfagap.com’a açıklamalarda bulunan başkan Karaağaç,şunları söyledi:” Yıllardır bu davaya inanmış,ülküsüne ve liderine hizmeti şiar edinmiş ben ve teşkilatım bundan sonrada son nefesimize kadar bu davaya sadık kalarak çalışacağız.Ancak MHP Şanlıurfa teşkilatından iki isim ihraç edilmedikçe MHP ve Ülkücülük sadece gönlümüzde yaşayacaktır.Şunu da belirtmeliyim ki istifamın Meral Akşener’in kurduğu parti ile ilişkisini asla kabul edemem.Başta da belirttiğim gibi liderimin emrinde MHP’nin hizmetindeyim.Sadece Şanlıurfa MHP İl teşkilatında ülkücüyü camiaya yakışmayan,hizmet üretmeyen o iki isimden dolayı MHP ilçe Başkanlığını bırakıyorum.O iki isim görevde olduğu sürece ben ve bana inanan dava arkadaşlarımla birlikte yine liderimizin emrinde olacağımızı ifade ediyorum” dedi.

MHP Haliliye İlçe Başkanı Karaağaç’ın şok istifasının ardından MHP’de altı ilçe başkanın istifalarının yolda olduğu kamuoyunda dillenmeye başlandı. En çok merak edilen ise istenmeyen iki ismin kim olduğu? MHP İlçe Başkanı Karaağaç önümüzdeki günlerde düzenleyeceği basın toplantısında o iki ismi açıklayacağını belirtti.

Anahtar Kelimeler:
HaliliyeMhp
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269