banner268

Köseler Yeniden Aramızda

Özellikle Ankara siyasi kulislerini yakinen takip eden deneyimli gazeteci Hasan Köseler'in yeniden www.urfagap.com ailesine katılması siyasi çevrelerce olumlu karşılandı.

Köseler'in yeniden göreve gelmesini değerlendiren www.urfagap.com Yön.Kur.Başkanı Fuat Erbülbül "Hasan Köseler,Şanlıurfa'nın son dönemde yetiştirmiş olduğu kaşemi ile,analizleri i,le Şanlıurfa siyasetine yön veren cesur,yürekli bir meslektaşımızdır.Özellikle yerel seçim döneminde www.urfagap.com'un siyasi haber merkezini Hasan Köseler'in kontrolüne bıraktık.İnanıyorum ki Şanlıurfa'lılar en doğru,tarafsız,ilkeli siyasi haberleri Hasan Köseler'in koordinatörlüğünde www.urfagap.com'dan takip edeceklerdir" dedi.

Gazeteci Hasan Köseler ise "Yıllarca yanında ytetiştiğim,mesleğin ilkelerini kendisinden öğrendiğim,ağabeyim ve ustam duayen gazeteci Fuat Erbül'ün yönetiminde olan ve Şanlıurfa'nın özellikle siyaset arenasında en çok takip edilen www.urfagap.com'da yeniden görev almanın onurunu ve sevincini yaşıyorum.Tüm ekip arkadaşlarımla birlikte el ele verek yerel seçim süresince Şanlıurfa'lı lara en doğru haberi vermek adına çaba göstereceğiz" dedi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaHasan Köseler
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17