banner268

Hekimoğlu Çalışan Gazeteciler Derneğini Ziyaret Etti

Hekimoğlu burada Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı Tahir Gülebak ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret ederek Gazetecilerin sorunları ve çözüm önerileri üzerinde sohbet ettiler.

Saadet Partisi Haliliye Belediye Başkan Adayı olan Eczacı Mustafa Hekimoğlu ve beraberindekiler ile birlikte Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı Tahir Gülebak ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek burada sohbet ettiler.

Ziyaret ile ilgili açıklama yapan Başkan Adayı Hekimoğlu “Dernek Başkanımız Sayın Tahir Gülebak ile birlikte geçmişte Şanlıurfaspor başta olmak üzere çeşitli platformlarda beraber çalıştık mücadele ettik. Aynı zamanda Kadir Köseler kardeşimde çocukluk arkadaşım beraber yol yürüdük. Bu şehrin sorunlarını hep beraber konuştuk, çözüm önerileri hakkında kafa yorduk.

Şanlıurfaspor için hep beraber geçmişte mücadele ettik, inşallah bundan sonra da beraber birlikte başta, Şanlıurfa ve Şanlıurfaspor olmak üzere ortak paydalarımız üzerine mücadele ederiz” Dedi.

Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı Tahir Gülebak ise ziyaret ile ilgili olarak “Saadet Partisi Haliliye Belediye Başkan Adayı Sayın Mustafa Hekimoğlu bizleri derneğimizde ziyaret etti, Sayın Mustafa Hekimoğlu ile birlikte daha önceki yıllarda önemli görevler yaptıklarını ve güzel işler başararak beraber olduklarını ve bugünde önemli bir göreve talip olduğunu” ifade ederek,  

“Urfa’nın öz evladı sevilen sayılan bir şahsiyet diyerek çıkmış olduğu bu yolda başarılar dilerim” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17