banner268

Gülpınar “Biz istişare ile iş yapılmasından yanayız”

Siverek Engelliler Derneği'ni ziyaret eden TBMM AB Uyum Komisyonu Başkanı AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, “Siverek’te engelli kardeşlerimizle bir araya geldik. Kardeşlerimizle sohbet ederek sorunlarını dinledik. Elimizden gelen her türlü desteği her zaman vereceğiz” diyerek AK Parti Belediye Başkan adayı Şeyhmus Aydın’a destek istedi.

Hazırlanan meclis üyesi adayları listesi konusunda da hassas davrandıklarını belirten TBMM AB Uyum Komisyonu Başkanı AK Vekil Gülpınar, müracaat eden adayların yanı sıra her kesime hitap edecek adayları belirlemeye gayret ettiklerini, listenin AK Parti Genel Merkezi tarafından da değerlendirildiğini ve istişarelerle tamamlandığını söyledi.

AK Parti Siverek Belediye Başkan adayı Şeyhmus Aydın, beraberinde AK Parti Siverek İlçe Başkanı Nedim Lale ve Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte seçim çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini belirterek, “Belediye Meclis Üye adayımız Hasan İzol’un düzenlediği Aşit (Özenlik) köyünü ziyaret ettik. Belediye meclis üye adayımız Hasan İzol ile Peynirci (Modan) köyünü, Akarlı köyünü ziyaret ettik. 31 Mart Yerel Seçimler konusunda konuştuk, dua ve desteklerini istedik” dedi.

Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini belirten AK Başkan adayı Şeyhmus Aydın, “Belediye Meclis Üye adaylarımız Nurettin Bozdağ ve Murat Şirin tarafından Bablı, Alay ailesinin ev toplantısına katıldık. Türkmen, Işık ailesini ziyaret ettik. Kejanlı Güneş, İzol Dağdeviren, Karahanlı Akdemir ailelerine misafir olduk. Gecemiz, gündüzümüz Siverek için. Hız kesmeden devam diyoruz” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269