banner268

Gelecek Partisine 3 Şanlıurfa'lı Kurucu Üye

Ahmet Davutoğlu'nun partisinde dikkat çeken 3 urfalı isim yer aldı. Mehmet Atilla MARAŞ, AK Parti 22. Dönem Şanlıurfa Milletvekili olarak TBMM'de bir dönem görev yaptı. 

7 Haziran 2015 Genel Seçimlerinde 12. sıradan 25. Dönem milletvekili adayı olan isim Abdullah Yeşil.

Şanlıurfa'da gelecek Partisi Kurucular kurulu listesine giren 3. isim ise Türkiyeli Araplar Yardımlaşma ve Kültür Derneği başkanı ve AK parti'de bir dönem aday adayı olan  Şükrü Kırboğa.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaGelecek Partisi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Veysi dil 4 yıl önce

Turkiyenin gelecegi olan gelecek partsi urfamiza ve turkiymize hayrli olsun insalah adelet demokirasi insan haklarinin oldugo figkir özgürlüğü oldugu bir devlet basakani yapaxagiz seni sayin psr ahmet davudut oglu seni turkiye cumuryeti cumurbasakani yapacagiz tyrkiyenin gelecegi senin elinde sayin davut oglu en kisa gunlerede sizlere katilacagim ins resmi kayti yapacigm oye olarak bende basarin bir parcasi olmak istiyorum inşAllah

banner270

banner17