banner268

Essum Saatçi Aslan, "Halk belediyeciliği temelli çalışacağız"

31 Mart yerel seçimlerinde Saadet Partisi Karaköprü Belediye Başkan Adayı olarak yarışan Essum Saatçi Aslan, kanaat önderleri ve muhtarlar ile bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu. Şanlıurfa’nın değişen ve gelişen yüzü Karaköprü’nün layık olduğu hizmetlere kavuşması için aday olduğunu vurgulayan Aslan, kanaat önderlerinden destek sözü aldı.

Şanlıurfa’da kadın aday olarak öne çıkan ve ‘Karaköprü’ye kadın eli değecek’ sloganı ile çalışmalarına devam eden Essum Saatçi Aslan, daha güzel yarınlar ve daha güzel Karaköprü için çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmıyor. Çalışmalar kapsamında kanaat önderlerini ziyaret eden Aslan, projelerini anlatarak destek istedi. Kanaat önderleri Aslan’a artık değişim istediklerini aktararak desteklerini sundu.

Kanaat önderleriyle fikir alışverişi yapılmasının önemine de değinen Aslan, “Kanaat önderleri ve muhtarlarımız ilçemizin birer değeridir. Bugün bu değerlerimizle ilçemiz adına neler yapabileceğimizi konuştuk. Projelerimizi ve neler yapabileceğimizi anlattık, İnşallah 31 Mart’ta zaferle çıktığımızda belediyemizi halk belediyesi çizgisinde hep beraber yöneterek hizmet edeceğiz.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17