banner268

Eskiye Rağbet Olsaydı Bit Pazarına Nur Yağardı.

Yerel seçimler öncesi özellikle sosyal medya'da papatya falı açılmaya başlandı.Her gün bir isim topluma empoze edilmeye çalışılıyor.

Şanlıurfalılar bu algı operasyonlarına karşı görüşlerini www.urfagap.com haber merkezine değerlendirdiler.

Şanlıurfalılar hiç boşuna sosyal medya üzerinden algı operasyonları yapılmasın.Çünkü eskiye rağbet olsa idi bit pazarına nur yağardı sözünden yola çıkarak yirmi yıldır Şanlıurfa'yı görmeyen şahsiyetler bir anda Urfam içim ben ölüm moduna girdiler.Bunlardan birisi de son günlerde sosyal medya aketlerinde % 78-80 oy oranına ulaştığı söylenen Ahmet Bahçıvan'dır.Şim di de biz kendisine soruyoruz? "Sayın Bahçıvan Belediye Başkanlığını bıraktıktan sonra Şanlıurfa'ya kaç gün geldiniz? diyerek sosyal medyada yapılan anketlerin algı operasyonu olduğuna dikkat çektiller.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaAhmet Bahçıvan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269