banner268

Ekinci “Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz”

Seçim Çalışmaları kapsamında Saadet Partisini de ziyaret eden AK Parti Viranşehir Belediye Başkan adayı Salih Ekinci, “Saadet Partisi İlçe Başkanı Yasin Kurt'u ziyaret ettik.

Viranşehir halkı olarak kültür ve örfümüzün bir gereği olarak hangi partiden, hangi ideolojiden ve hangi etnik kökenden olursa olsun, her zaman merhabalaşan ve birbirini kucaklayan bir yapıya sahibiz.

Başkan Kurt'a ilgisi ve alakasından dolayı teşekkür ediyorum. Biz zaten kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Ayrım yapmadan, hiç kimseyi karşımıza almadan herkesi kucaklayacağız. Kardeşliğe, birliğe ve beraberliğe çok ihtiyacımız var. Birbirimizi sevmek bizleri daha güçlü kılacaktır. Viranşehir'i ortak akıl ve ortak vicdanla yöneteceğiz” dedi.

Viranşehir ilçesi eski Urfa Caddesi üzerindeki esnaflarımızı ziyaret ederek çalışmalarını sürdüren AK Parti Viranşehir Belediye Başkan adayı Salih Ekinci, “Eski Urfa Caddesi üzerindeki esnaflarımızı ziyaret ederek hem sorunlarını dinledik hemde dua ve desteklerini istedik. Viranşehir esnafı şehrimizin veli nimetidir. Allah'ın izni ile esnafımızın yüzünü güldürmek için geliyoruz” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17