banner268

Ekinci Çalışıyor AK Parti Kazanıyor

Eyyübiyeli vatandaşlar “ başkanımız sayın Mehmet Ekinci göreve geldiği günden bugüne kadar yaptığı hizmetlerle eyyübiyemizin mahkus tarihini terse çevirmiş yıllarca hiçbir hizmetin yapılmadığı bu ilçeyi yaşanabilir sosyal donatılarıyla donatılmış bir ilçeye dönüştürmüştür . Özellikle bu mubarek Ramazan ayı içerisinde Eyyübiye belediyesinin fakir fukaraya kucak açması Eyyübiye belediyesinin halka hizmeti hakka hizmet desturu ile ortaya koyması takdire şayandır. 

Yine içinde bulunduğumuz mevsim itibari ile diğer ilçelerde sivrisinek’den geçilmezken Eyyübiye belediyesinin bu konuda da başarılı uygulamaları neticesinde ilçemiz rahata kavuşmuştur. Kısacası Eyyübiye belediye başkanı Mehmet Ekinci nin bu yaptığı hizmetler neticesinde 24 Haziran’da yapılacak seçimlerde Ak partinin özellikle eyyübiyede yine oy patlaması yapacağına inanıyoruz. Çünkü bizler için gece gündüz demeden çalışan bu davaya inanmış içinizden biri olan bir başkana sahibiz.” Diyerek başkan ekincinin Ak partinin seçimlerde en büyük kozu olacağını vurguladılar. Kendisine telefonla ulaştığımız Eyyübiye belediye başkanı Mehmet Ekinci Urfagap.com yönetim kurulu başkanımız Fuat ERBÜLBÜL’e yaptığı açıklamada “ bizler göreve geldiğimiz günden bu yana tek bir sevdamız tek bir gayemiz vardı oda yıllarca ihmal edilmiş doğup büyüdüğüm ilçem eyyübiyeyi hak ettiği hizmetlere kavuşturmaktı. Rabbime şükürler olsun ki Ak parti iktidarında Eyyübiyeli hemşehrilerimin desteği ile bu hayalimizi gerçekleştirdik. Daha kat edeceğimiz çok mesafe var. İnanıyorum ki 25 Haziran’da Eyyübiye ilçemiz her zaman olduğu gibi bu seçimlerde de Ak partinin Ak kadrolarına tam destek vererek bu çıktığımız kutlu yolda bizleri yalnız bırakmayacak Eyyübiye şanına ve adına yakışır bir şekilde Reis-i cumhurumuzun yanında yer alacaktır. Onlar bu desteği verdiği sürece bizlerde onların bir hizmetkarı olarak eyyübiyemizi özlediği beklediği hizmetlere kavuşturacağız” Dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269