banner268

Çiftçi,”Vakit Şanlıurfa Vaktidir”

Başlattıkları ve tamamladıkları projeler ile Türkiye gündemine geldiklerini belirten Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av.Nihat Çiftçi,”Ekip olarak Şanlıurfa merkez ve ilçelerin tamamında başlattıkları projeler belediyeler arasında örnek teşkil etmekte ve sonuç olarak Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı nezninde kendisine verilen başarı ödüllerinin Şanlıurfa’ya verildiğini söyledi.

Tarihi Kentler Birliği Başkanlığına getirilmesinin Şanlıurfa’nın tarihi,kültürü,mutfağı,müziği ve sosyal yapısının sonucu olduğunu söyleyen Başkan Çiftçi,”Tarihi Kentler Birliği Başkanlığının şehrimize büyük projelerkazandıracağına” dikkat çekti.

Topçu Hanı,Millet Hanı,Eski DYP İl Başkanlığının restorasyonu,Haşimiye Meydanı,Kale ve çevre düzenlemesinin bu kapsamda yapılacağını söyleyen Başkan Çiftçi,Şanlıurfa bu kapsamda kazançlı çıkacağını belirtti.

Erken Genel Seçimler için belirlenen Milletvekili Aday listesinin açıklanmasından sonra tabii olarak bazı kırgınlık söylentileri olacağına dikkat çeken Başkan Çiftçi,Ankara’dan Şanlıurfa’ya geldiği gün AK Parti Eski İl Başkanlarını ziyaret ettiğini söyledi.Aday olmayan isimlerin parti için çok değerli isimler olduğuna dikkat çekti.Gönül kırgınlıklarının olmasının doğal olduğunu,bu isimleri partiye davet etmenin abesle iştigal olacağını,partide en çok onların emeği olduğunu söyledi.

Genel Merkez’in açıkladığı liste üzerinde konuşmanın dava’ya ters olduğunu söyleyen Çiftçi,aday adaylarının,Belediye Başkanlarının,meclis üyelerinin ve partililerin 7/24 çalıştığını belirtti.

Şanlıurfaspor kongresinde tüm Şanlıurfa’nın temsil edilmesi gerektiğine dikkat çeken Başkan Çiftçi,”Şanlıurfaspor’da kişilere bağlı değil tüm Şanlıurfa’ya mal olacak bir yönetim anlayışı getirilmeli” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17