banner268

Çiftçi, "Durmak yok, yola devam" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, şunları söyledi "16 yıldır bu davanın sekteye uğramaması için canla başla çalışan, her zaman liderinin yanında dimdik duran Aziz Şanlıurfalılar. Birçok medeniyete ve kültürel mirasa hamilik yapan bu kadim kentte, Hz. İbrahim’in Nazargahı Peygamberler şehrinde, sizleri ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Kadirşinas Şanlıurfalıların, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da, “İbrahim Milleti” olarak Liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Partimize olan teveccühünü artırarak sürdüreceğinden en ufak bir şüphemiz yok evelAllah.

Sayın Cumhurbaşkanım: Bizim hedefimiz öncelikle insan dostu şehir anlayışımızı hâkim kılmaktır. “Kimlikli ve kişilikli şehir” oluşturarak medeniyetimizin şehir tasavvurunu ihya etmektir. Bunu yaparken en modern, en ileri tekniklerden, yöntemlerden de yararlanıyoruz. Şehrimizi çok daha konforlu ve huzurlu bir hale getirmek, ilçelerimizle şehir merkezi arasındaki gelişmişlik farkını kapatmak ve şehrimizi geleceğe taşımak için yatırımlarımıza hız verdik. Pek çok projeyi tamamlayarak halkımızın hizmetine sunarken, pek çok projenin de temellerini attık. Urfa’nın parlak yarınlarına adım adım ilerliyoruz. İnşallah, birçok medeniyete ev sahipliği yapan bu güzel şehir dünyanın mücevherleri olarak yarınlarda da pırıl pırıl parlayacaktır.

Geleceğin Türkiye’sini gelişen bir Şanlıurfa ile inşa ediyoruz. Sizin de önderliğinizde bu kutlu yürüyüşte tüm teşkilatlarımızla yekvücut olarak birlik içinde Yeni Türkiye hedefimize ulaşacağız. Sayın Cumhurbaşkanım: Bugün bu tarihi anda, bu kürsüden aziz Şanlıurfalılar adına ve onların hislerini temsilen, zatı âlinize seslenmek istiyorum: Sizin prensipleriniz, Sizin hassasiyetleriniz, Sizin karakteriniz, bu Kadim Şehirde her zaman özenle yaşatılacaktır. Cesaretiniz ve kararlılığınız millete hizmet yolunda bize her zaman rehber olacaktır.

AK partinin banisi olarak, bugün bizlere emanet ettiğiniz bu mukaddes dava bayrağı asla yere düşmeyecek… Düşürülmeyecektir! Ve Sayın Cumhurbaşkanım, Bilmelisiniz ki ve bütün dünya bilmelidir ki… Bundan sonra da nerede olursanız olunuz, Hangi görevi deruhte ederseniz ediniz, Derinliklerin dibine kadar, Mesafelerin sonuna kadar, Biz Şanlıurfa olarak sizinle birlikte olacağız! Allah bizi ayırmasın! Ben, bu duygu ve düşüncelerle tüm dünyanın dikkatle izlediği, mazlum ve mağdurların dualarla beklediği 24 Haziran Seçimleri’nin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Sizleri saygıyla selamlıyorum."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269