banner268

Çiftçi'den Tam Saha Pres

Başkan Çiftçi'nin adresi bu kez Siverek oldu. Başkan Çiftçi, Siverek'te ilk olarak ilçe merkezinde yer alan Kapalı Çarşıya gitti. Çarşıda esnafı gezerek hayırlı işler temennisinde bulunan Başkan Çiftçi, 24 Haziran seçimlerinin önemini anlattı.

Ziyaretlerinde Büyükşehir çalışmalarına yönelik talep ve önerileri de dinleyen Başkan Çiftçi, "Bizler bu halkın hizmetkarlarıyız. İlçe ilçe, mahalle mahalle, kırsal ve kent merkezi demeden herkese ulaşmamız ve 24 Haziran'ın neden ülkemiz için böylesine bir önem arz ettiğini anlatmamız gerekiyor.

Şükürler olsun ki temaslarımızda halkımızın da her şeyin farkında olduğunu gördük. Halkımız istikrarın devamını istiyor ve bunun için AK Parti'yi adres gösteriyor" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269