banner268

Çiftçi: Biriz, Beraberiz

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, kent merkezi ve her gün farklı bir ilçeye ziyaretlerde bulunarak 24 Haziran seçim çalışmalarını sürdürüyor. Ziyaretlerinde vatandaş buluşmaları, esnaf ziyaretleri ve teşkilat çalışmalarına ağırlık veren Başkan Çiftçi, AK Parti aday adayları ile de sürekli görüşmeler halinde bulunarak ortak hareket edilmesine önem veriyor.

AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, parti yönetimi ve meclis üyeleri ile birlikte gün içerisindeki ziyaretlerine AK Parti aday adayları ile devam eden Başkan Çiftçi, "Gördüğümüz bu tablo birliğimizin ve beraberliğimizin en güzel göstergesidir" dedi.

Aday adaylarından parti eski il başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ü ardından Yusuf Eğilmez'i, Abdulkadir Kol'u ve İsmail Demirbaş'ı ziyaret eden Başkan Çiftçi, "AK Parti demek birlik ve beraberlik demek.

Hamdolsun ki tüm aday adaylarımız kendileri birinci sıra adaymış gibi çalışıyorlar. Bu bize çalışmalarımızda daha da güç veriyor. Partisine inanmış, dava adamı olan tüm aday adayı arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. 24 Haziran seçimlerine en iyi şekilde giden Türkiye'miz yeni döneme istikrarla girecek ve yoluna hareket edecektir" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17