banner268

CHP Mamak'ta Demirci İle Ezecek!

Ankara'nın hızla gelişen ve büyüyen ilçelerinden Mamak'ta 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Yerel Seçimlerinde bu kez CHP'nin güçlü adayı Sosyolog Adnan Demirci'nin ipi gögüsleyeceği görülüyor.

Yıllarca CHP tabanında siyaset yapıp bu seçimlerde de parti meclisinden en yüksek oyu alarak CHP'nin Mamak Belediye Başkan adayı olan Adnan Demirci'nin seçim startını hızlı bir şekilde vererek teşkilatı ile birlikte Mamak sokaklarını adım adım arşınlayarak çalmadık kapı,sıkmadık el bırakmadığı gözleniyor.

Mamak'lı vatandaşlar Adnan Demirci'nin adaylığını sitemize şöyle değerlendirdiler;"Artık Mamak'ta bir değişim ve dönüşüm istiyoruz.Özellikle 5 yıllık AKP döneminde Mamak'a verilen sözler tutulmadı.Onun içindir ki bu kez içimizden birisi olan sosyal demokrat Mamak'ın öz evladı Adnan Demirci gibi bir ismi seçerek Mamak'ın makus talihini yeneceğiz" diyerek Demirci'ye tam destek verdiklerini söylediler.

Başkan adayı Demirci ise ilk mesajında;"“Esas mücadelemiz bu andan itibaren başlamaktadır.. Mamak yerel seçimini hep birlikte çalışıp kazanmamız; Mamak ve Mamaklıların geleceği ve huzuru adına elzemdir. Aramızda ki demokrasi yarışışı sonuçlanmıştır, Mahalli seçimler için bundan sonra hep birlikte kenetlenmemiz gerekmektedir. Durmak yok, CHP’nin zaferi için çalışıp, kapı- kapı gezip, halka Sosyal Belediyecilik anlayışımızı anlatıp, oy isteyeceğiz” dedi

Anahtar Kelimeler:
ChpAnkaraMamakAdnan Demirci
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269