banner268

Ceylanpınar'ın yeni başkanı Soylu

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından Ceylanpınar Belediye Başkanı Abdullah Aksak için 18 yaşından küçükken ruhsatsız silah bulundurmaktan aldığı 2 yıl 9 ay hapis cezası nedeniyle mazbatasının iptaline karar verdi. Geçtiğimiz gün alınan kararın ardından yeni başkanın kim olacağı konusunda kulislerde Feyyaz Soylu ismi konuşulur oldu. 

Kulislerde bu isim konuşulurken  AK Parti, meclis üyelerini Ankara'ya çağırdı. Meclis üyeleri, Ankara'da Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki başkanlığında istişare toplantılarına katıldı. Başkanlık seçimiyle ilgili bugün önemli bir karar alındı.

Meclis üyelerinin seçilecek isim konusunda kesin karara vardıkları öğrenilirken, o ismin Feyyaz Soylu olduğu öne sürüldü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269