banner268

Cevheri "kentimizi daha sağlıklı bir geleceğe taşıyacağız"

Dernek üyelerine projelerinden bahseden Sabahattin Cevheri, “Belediye başkanı seçilirsem ilk önce yapacağım Şanlıurfa halkı arasındaki eşitliği sağlamak için çalışacağım. Herkesin eşit hizmet alamadığı bir şehirde insanlar mutlu olamaz. Herkese eşit hizmet için projelerimizi hayata geçirerek kentimizi daha sağlıklı bir geleceğe taşıyacağız. Bunun için biz hazırız sizlerin de desteğini bekliyoruz.” dedi.

Şanlıurfa’da imardan tutun da tarım arazilerinin betonlaşmasına kadar çok ciddi sıkıntıların olduğunu belirten Cevheri, “Harran'ın topraklarını bir yandan çoraklaştırdılar bir yandan betonlaştırdılar. Allah bize bu görevi nasip ederse tarım arazileri üzerine bir tek taşın bile konmasına izin vermeyeceğim. Dünyanın en verimli arazilerini yok ediyorlar. Gelecekte bizim çocuklarımız ne ile geçinecekler.”diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269