banner268

Cevheri "İstihdama yönelik çalışmalar olacak"

Saadet Partisi (SP) Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sabahattin Cevheri Şanlıurfa’da ekonominin kalbinin attığı Organize Sanayi Bölgesini ziyaret etti. Organize Sanayi Bölgesini Şanlıurfa için önemli bir alan olduğunu bu bölgelerin alt yapı ve üst yapı anlamında yerel yönetimler tarafından desteklenmesi gerektiğini söyledi. 


Şanlıurfa’nın Türkiye’de tarım alanlarının büyük bir kısmına sahip olduğunu belirten Cevheri, “GAP, Türkiye Cumhuriyeti tarihine damga vurmuş bir projedir. Bu projenin tam anlamıyla bitmesiyle Güneydoğuda tarıma dayalı sanayi gelişecek ve buna paralel olarak istihdam artacak ve işsizlik bitme noktasına gelecektir. Düşünün bu gün mühendislik bitirmiş gençlerimiz ciğercilerde çalışıyor.” dedi.


“Şanlıurfa Fıstık, badem, kırmızı mercimek, Arpa, Buğday, pamuk, üzüm gibi ürünlerde Türkiye’de söz sahibi bir şehirdir.” diyen Cevheri, “Biz Şanlıurfa olarak hala çevre illerden makarna ve un alıyoruz. Ham maddesini bizden alıp paketleyip bize tekrardan yolluyorlar.  Biz neden bunu yapmayalım. Ham madde var 2 milyon nüfusa sahip bir Pazar var. Çevre illeri de katarsanız devasa bir Pazar oluşuyor” diye konuştu.

Seçimi kazandıkları takdirde istihdama yönelik her türlü projeye destek olacaklarını belirten Cevheri, “Biz büyükşehir belediye başkanı seçilirsek ilklerimizin olduğunu hep söylüyoruz. Bu anlamda istihdama yönelik projeler ile gelen herkese destek olacağız. Organize Sanayi Bölgesinde alt ve üst yapı anlamında her türlü desteği sunacağız. Kentimizin kalkınması için her şeyi yapacağız” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17