banner268

Cevheri "Birecik turizm cenneti olmalı"

Saadet Partisi (SP) Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sabahattin Cevheri, seçim çalışmaları kapsamında Birecik ilçesini ziyaret etti. Birecik’te esnaf ve vatandaş tarafından oldukça sıcak karşılanan Sabahattin Cevheri, “Birecik Türkiye’de büyük turizm potansiyeline sahip olabilecek kapasitede bir ilçedir. Bizim Birecik’i turizm açısından eksiklerini tamamlayıp Şanlıurfa turizmine kazandırmalıyız.” dedi.

Çalışmaları kapsamın bir tekstil fabrikasını ziyaret eden Sabahattin Cevheri, atölyenin sahibine teşekkür etti. Sabahattin Cevheri, “Fabrika sahibi kardeşime teşekkür ediyorum. Burada gençleri istihdam ediyor. Bizim memleket olarak böyle girişimcilere desteğimiz olmalıdır. Onlar memleketlerinin gelişmesi gençlerin iş sahibi olması için çalışıyorlar. Bize de onlara destek olmak düşüyor.”diye konuştu.

İlçelerin gelişimin sadece sanayi ya da tarımla olmayacağını belirten Cevheri, “Birecik ilçemiz turizm potansiyeli olan bir ilçedir. Kelaynak kuşuyla Fırat’ın incisidir. Biz bu inciyi hak ettiği yere getireceğiz. Bunun için Birecik halkı ile birlikte gece gündüz demeden çalışıp güzel yarınlara yürüyeceğiz. Bu anlamda Bireciklilerden de destek bekliyorum. Bir iş tek başına olma el birliğiyle olur.”şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17