banner268

Cevheri ‘Ben anlayışı değil biz anlayışı ile çalışacağız’

Saadet Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sabahattin Cevheri, seçim çalışmaları kapsamında sınır ilçesi Ceylanpınar’a çıkarma yaptı. Ceylanpınar halkı tarafından sevgi seli ile karşılanan Cevheri, Ceylanpınar’ın Şanlıurfa için çok önemli bir ilçe olduğunu belirterek, “Ceylanpınar’ımızı daha güzel yerlere taşıyacağız.” dedi.

Gittiği her ilçe her mahalle ve sokakta sıkmadığı el bırakmayan Sabahattin Cevheri, vatandaşların büyük sevgisi karşılanıyor. Gittiği her yerde vatandaşlar tarafından kucaklanan ve ‘senin başkan yapacağız. Gönlümüz seninle’ gibi destek sloganları alan Cevheri, hep beraber Şanlıurfa’ya ve ilçelerine hizmet edeceğiz. Biz sizlerin hizmetkârlığınızı yapmaya geliyoruz.” diye konuştu.

Esnaf, vatandaş ve STK ziyaretleri gerçekleştiren mütevazı gösterişten uzak bir çalışma ile tek tek vatandaşların yüreğine dokunuyor. Gittiği her yerde destek sözü alan Cevheri, Şanlıurfa için projelerini de anlatıyor. Vatandaşların, ‘Şanlıurfa’yı artık temiz ellere teslim edeceğiz.’ Söylemlerine karşın Cevheri, “Ben sizinle birlikte Şanlıurfa’yı yöneteceğim. Ben anlayışı değil biz anlayışı ile çalışacağız.” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17