banner268

Cem Küçük "AK Parti Zeynel Abidin Beyazgül İle Devam Etmesi Lazım"

Eren Eğilmez'in yönettiği Gerçek Fikrin Ne proğramında AK Parti'nin hangi ilde hangi belediye başkanıyla yola devam edeceği konusunda görüşlerini anlatan gazeteci Cem Küçük,Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün yeniden aday gösterilip gösterilmeyeceği konusunda şunları söyledi;

"Şimdi Erdoğan, atıyorum; Konya'da, Kayseri'de kendi mevcut adaylarla yerel seçime gidecektir.Mesela Trabzon, Erzurum ile mevcut adaylarıyla gidecektir. Ara bir not söyleyim; Urfa Belediye Başkanı bence Zeynel Abidin bey başarılı bir belediye başkanı. Devam etmesi lazım.

Orada bazı Urfalıların kendi içindeki çekişmeleri var ama Zeynel Abidin bey orada bir birlik sağlıyor. Ben başarılı buluyorum. Ben o şehri gördüm. Başarılı bir belediye başkanı. Devam etmesi gerekir diye düşünüyorum.Ama tabiki karar AK Parti'nin." ifadelerini kullandı.

Bu arada  MAK Danışmanlık şirketi Şanlıurfalılara "Bu Pazar seçim olsa mevcut başkan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e oy verir misiniz? " şeklindeki sorusuna   'evet' yanıtı vererenlarin oranı yüzde 47 çıkmıştı.

Yine SONAR tarafından yapılan çalışmada, AK Parti Belediyeleri arasında Zeynel Abidin Beyazgül en başarılı belediye başkanları arasında yer almış

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269