banner268

Bölge'de Denge Unsuru Kıran!

24 Haziran'da yapılacak erken genel seçimlerde AK Parti Şanlıurfa Milletvekili aday adayı Ahmet Kıran'ın gerek temayyülde ve gerekse mülakatlarda özellikle Ceylanpınar ve Viranşehir'de AK Parti'nin başta HADEP olmak üzere diğer muhalefet partilerinin liste oluşturmada denge unsuru olarak Ahmet Kıran'ın isminin ön plana çıkması siyasi çevreleri tedirgin etti.

Ahmet Kıran'ın siyasi geçmişi,bekraundu,vatanseverliği ve bölge de güçlü bir oy potansiyeline sahip oluşu AK Parti seçmenlerini ise mutlu etti.

Yapılan temayyül ve mülakatlarda Kıran'ın Viranşehir ve Ceylanpınar halkının adayı olarak gösterileceği sinyalleri Genel Merkez tarafından verilmeye başlandı.Konu ile ilgili görüşlerini ifade eden bölge halkı "Ahmet Kıran,yıllardır bu iki ilçemize her anlamda hizmet etmiş,güçlü bir oy potansiyeline sahip bir değerimizdir.Bizler TBMM'de Ahmet Kıran'ın bölgeyi en iyi şekilde layıkıyla temsil edeceğine inancımız tamdır.Bu güne kadar bölgemiz hep üvey evlat muamelesi görmüş,siyasilerimiz Ankara'ya gidince bizleri unutmuş.Bu iki ilçemizi makus talihi ile baş başa bırakmışlardır.Artık yeter diyoruz! Bizler her zaman bizimle beraber hiçbir siyasi beklentisi olmadan hangi konumda olursa olsun sorunlarımızla ilgilenen ve bu bölgede HADEP'le siyasi çekişmeye girebilecek korkusuz,vatansever Ahmet Kıran'ı Meclis'te görmek istiyoruz" diyerek Kıran'a tam destek olacaklarını vurguladılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17