banner268

Beyazgül,"iddiayı ortaya atanlar hakkında suç duyurusunda bulunulacak"

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye başkan adayı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız ve parti yöneticileriyle birlikte basın toplantısı düzenledi.


AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeynel Abidin Beyazgül, projelerinin yanı sıra Şanlıurfa adayının değişeceği iddialarını yalanladı.


Kendisinin aday gösterilmesinin ardından bir algının ortaya atıldığını kaydeden Beyazgül, "Son günlerde kamuoyunda 'Şanlıurfa’nın adayı değişecek' diye algı yapılıyor. Cumhurbaşkanımızın ilk açıkladığı iller arasında yer alıyoruz. Asla aday değişeceği yönündeki iddialar doğru değildir. Bu iddiaları ortaya atanlar hakkında da suç duyurusunda bulunacağız" diye konuştu.

Kentin kanayan yaralarından biri olan elektrik sorunu ile ilgili olarak Karaköprü ilçesi için kısa zamanda mobil bir trafonun getirileceğinin müjdesini veren Beyazgül, Şanlıurfa’nın betonlaşmaması için de özellikle çaba harcayacaklarını belirtti.

Aday gösterilip gösterilmeyeceği çıkan algılara yönelik açıklama yapan Beyazgül, “AK Parti’de güçlü bir aday çıktığı için bu tavrı aldı. Bu gazetenin yazdığı ne anlama geliyor; ‘bakın bu başkanınız değişecek, çok ilgi gösteriyorsunuz, çok ilgi göstermeyin değişecek’ demek istiyor. AK Parti anında sahip çıktı. Hamza Dağ, başkan yardımcımız anında açıklama yaptı. Yine buraya gelişimizi de ifade edeyim, aday olduğumuz zaman temayül yoklaması teşkilatta bile yapılmadı. Teşkilat temayül yoklaması dahi iptal edildi. Cumhurbaşkanımızın önüne gittiği zaman, Cumhurbaşkanımızın ilk imzaladığı şehir, öyle duyduk ilk imzaladığı illerden biri Şanlıurfa oldu.” ifadelerine yer verdi.

Şanlıurfa için güzel projeleri hayata geçireceklerinin altını çizen Beyazgül,”Yeşil alandan, sosyal tesislere, sürdürülebilir enerji ile tam model olacak olan uydu kente kadar daha yeşil bir Şanlıurfa için de çalışacağız.”diye konuştu. Beyazgül, daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269