banner268

Beyazgül TYB’de;  “Şehrin geleceği ile ilgili düşünceleri bizler için çok önemli”

Seçim çalışmalarına gece gündüz demeden devam ettiklerini belirten AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, “Bu akşam Türkiye Yazarlar Birliği Şanlıurfa Şube Başkanı Doç. Dr. Mahmut Kaya ve Yönetim Kurulu üyeleri Cuma Ağaç, Eyyüp Azlal, S.Ahmet Kaya ve çok sayıda TYB üyesi ile bir araya geldik. Yazarlarımızın şehrin geleceği ile ilgili düşünceleri bizler için çok önemli. Değerli katkıları için teşekkür ederim” dedi.

Şanlıurfa ve dünya gündemi ile ilgili açıklamalarda bulunarak yazarlara ve kültür insanlarına büyük önem verdiğini belirten AK Başkan adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, 31 Mart yerel seçimlerini kazanması halinde Şanlıurfa’da edebiyatın ve kültürel faaliyetlerin geliştirilmesi için türel faaliyetlerin geliştirilmesi için Türkiye Yazarlar Birliği Şanlıurfa Şubesi ile ortak projeler gerçekleştirme noktasında her türlü işbirliğine açık olacaklarını söyledi.

TYB Şanlıurfa Şube Başkanı Doç. Dr. Mahmut Kaya ise, AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür ederek, “Şehrimizin birçok alanda problemleri mevcut ancak en temelde eğitim, işsizlik, yoksulluk ve kültür sanat ön plana çıkan sorunlardır. Urfa ilim, irfan şehri oldukça toplum da kemale erecektir. Bu anlamda yöneticiliğe talip olanların bunu önemsemesi şehrin maddi ve manevi kalkınmasını birlikte planlaması lazımdır. Ayrıca şehrin entelektüel insanlarının yönetim süreçlerine katılımı ve görüşlerine değer verilmesi şehrin sosyoloji kültürel inşası açısından faydalar sağlayacaktır” diye konuştu.

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av.Zeynel Abidin Beyazgül, gecenin sonunda kendisine yöneltilen soruları cevapladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269