banner268

Beyazgül “Sevgi ve ilgiye layık olacağım”

Beyazgül, özellikle gençlerin sevgi gösterilerinin kendilerini mutlu ettiğini, kendisinin de bu sevgiye ve vatandaşlarımızın ilgisine layık olacağını söyledi.

Gençlerle AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı binasında bir araya gelen AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, “Gençlik gelecek demektir. Bizlerde geleceğimiz olan bu gönlü güzel gençlerimizle her fırsatta buluşuyoruz. Gayemiz gençliğimize huzurlu ve mutlu olabilecekleri bir kent emanet etmektir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi; Sevgili Gençler. Siz, 2053 ve 2071 hayalimizi emanet ettiğimiz geleceğimizsiniz. Doğruyu sizinle beraber tartışıp, hayata geçireceğiz. Yanlışları sizinle birlikte tespit edip, düzelteceğiz. Ülkemiz sizinle küresel güç olacak. Her zaman sizlerin desteğini bekliyoruz. Bizler sizleri için, yarınlarımız için çalışıyoruz” dedi.

31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında AVM’de esnaf ziyareti yapan AK Başkan adayı Av. Beyazgül, “Piazza Alış Veriş Merkezinde esnaf ve hemşehrilerimizle bir araya gelerek destek ve dualarını istedik. Halkımızın teveccühü bizleri mutlu ediyor. Piazza AVM yönetimine de ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederim. Halkımızın sevgi ve ilgisine layık olacağım. Daha güzel yaşanabilir bir Şanlıurfa’mız için, Güneydoğu’nun parlayan, gelişen ve yükselen değeri büyük Şanlıurfa yolunda, durmak yok AK hizmetlere devam inşallah” diye konuştu.

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, Cumartesi günü GAP TEM’de düzenleyeceği “Proje Tanıtım Toplantısı”na bütün halkımızın davetli olduğunu söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269