banner268

Beyazgül “Seçim zaferini hep birlikte kutlayacağız”

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, seçim çalışmalarını göreve geldiğinde gerçekleştirmeyi planladığı projelerini anlatarak devam ediyor.

Tanıtım Toplantısı düzenleyerek projelerini mevcut yerel televizyonlar aracılığıyla canlı yayınla Şanlıurfalılara ve ülke genelinde izleyen herkese projelerini tanıttığını belirten AK Başkan adayı Av. Beyazgül, Mevcut Tugay Alanı Millet Bahçesi Olacak. Şanlıurfa'nın kalbi burada atacak. Yeni Urfa, Yemyeşil Urfa Olacak. Millet Bahçeleri Şanlıurfa yeni yaşam alanlarına kavuşacak. Önceliğimiz istihdam olacağı için Tek Tek Dağları eteklerinde Termal Otel kurarak Şanlıurfa'yı bölgemizde Termal Turizm Cenneti yapacağız. Aynı zamanda 2 Bine yakın insanımıza dolaylı olarak iş imkânı açacağız. Eski Urfa evlerini modern teknikler ile yeniden inşa ederek, bu evleri gerektiğinde butik otellere dönüştürerek turizm ve istihdam imkânları oluşturacağız. Yine istihdam amaçlı olarak, Bozova ilçemizde hayata geçireceğimiz Bozova Tatil Köyü Projemiz. 5 Bine yakın hemşehrimiz burada istihdam edilecek. Yeni Şanlıurfa için yeni kentsel dönüşüm projelerini hayata geçireceğiz. Daha güzel bir Şanlıurfa için projelerimizi tek tek hayata geçireceğiz” dedi.

Yeni Belediye Hizmet binasını Harran Üniversitesi Yenişehir kampüsünün yerine yapacaklarını belirten AK Başkan adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, mevcut Büyükşehir Belediye binasının yerine modern bir park yaparak tarihi Millet Hanının önünün açılması adına Kültür Parkını vatandaşların hizmetine sunacaklarını söyledi.

Proje tanıtım programı sonrası Seçim Bürosuna geçen AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, “Bizleri yalnız bırakmayan Milletvekilimiz Zemzem Gülender Açanal'a ve hemşehrilerimize teşekkür ederiz. Seçim Büromuz hemşehrilerimizin akınına uğruyor. Halkımızın teveccühü, bu güçlü desteği bizleri mutlu ediyor. 31 Mart akşamı zafer inşallah AK kadroların olacaktır. Teşekkürler Şanlıurfa” diyerek akrabaları ile birlikte istişare toplantısı düzenleyen 22. Dönem Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaplan’a da teşekkür ettiğini belirtti

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17