banner268

Beyazgül "İnanıyorum ki Baydilli,Karaköprü’de rekor bir oyla seçilecektir”

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül, Karaköprü Belediye Başkan Adayı Metin Baydilli ile birlikte ilçe gezileri kapsamında Karaköprü’de esnafı ziyaret ederek destek istedi.

31 Mart seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. AK Başkan Adayı Beyazgül, Karaköprü ilçesinde Karaköprü Belediye Başkan Adayı Metin Baydilli ile birlikte Mehmet Hafız Bulvarı üzerindeki esnafı ziyaret etti.

Esnaftan seçimler için destek isteyen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Beyazgül ve Karaköprü Belediye Başkan Adayı Baydilli, yapacakları projeler hakkında bilgi verdiler. Esnafın sorunlarını ve taleplerini de dinleyerek not alan AK Başkan Adaylarını esnaflar memnuniyetle karşıladı.

31 Mart’tan sonra büyükşehir ve 13 ilçenin tek bir belediye gibi çalışıp Şanlıurfa’ya hizmet edeceğini söyleyen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül, Karaköprü’de de Metin Baydilli ile birlikte koordineli bir çalışma içerisinde olacaklarını söyledi.

AK Başkan Adayı Beyazgül, “Bugün Karaköprü ilçemizde Belediye Başkan Adayımız Metin Baydilli ile esnafımızı ziyaret ettik. Esnafımızın bize teveccühleri bizleri mutlu etti. Metin Başkanımız da ilçede yaptığı çalışmalarla adından söz ettirdi. İnanıyorum ki Karaköprü’de rekor bir oyla seçilecektir” diye konuştu.

Karaköprü Belediye Başkan Adayı Metin Baydilli ise Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Beyazgül’e teşekkür ederek, “Büyükşehir ve ilçe belediyemizle birlikte daha iyi bir Şanlıurfa ve Karaköprü için çok güzel çalışmalar yapacağımıza inanıyorum. İnşallah 31 Mart akşamı gerek büyükşehir gerekse ilçelerde Ak Parti adaylarının göreve geleceğine inancım tamdır” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17