banner268

Beyazgül “Gençliğimize ve spora yatırım yapacağız”

Beraberinde AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Salih Saraç ve Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Karaköprüspor U19 futbol takımının antrenmanlarını ziyaret eden AK Parti Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, “İl Gençlik Kollarımız ile birlikte Karaköprüspor U19 futbol takımındaki genç kardeşlerimizle bir araya geldik. Şanlıurfa'nın sporla anılan, şampiyonluklar kazanan bir şehir olması için gençliğimize ve spora yatırımlar yapacağız. Gençlerimizin de desteğini istedik” dedi

Akşam bir sohbet toplantısına katılan AK Başkan adayı Av. Beyazgül, “Fikir Masasının konuğu olduk. Şanlı Şehrimiz ile ilgili hayallerimizi, projelerimizi kendileri ile paylaştık. Ortak akıl ile bu kadim şehri birlikte yöneteceğiz inşaallah” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269