banner268

Aydın “Siverek AK Parti diyor”

Siverek AK Başkan adayı Şeyhmus Aydın, “Şükürler olsun partimize destek çığ gibi büyüyor. Siverekliler AK Parti diyor” diyerek 31 Mart seçimlerinin zaferini Siverekli hemşehrileriyle birlikte kutlayacağını söylüyor.

Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Başkanı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül'ün katılımıyla, Belediye Meclis üye adayı Celal Akıl’ın Seçim Bürosunun açılışını yaptıktan sonra seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Siverek Belediye Başkan adayı Şeyhmus Aydın, ev ziyaretlerine devam etti.

Seçim çalışmalarını dur durak bilmeden devam ettirdiklerini belirten AK Parti Siverek Belediye Başkan adayı Şeyhmus Aydın, “31 Mart yerel seçimleri ülkemiz ve ilçemiz açısından önemi çok fazla olan bir seçimdir. AK Parti Belediyeciliğiyle insanlarımız hak ettiği hizmeti ve değeri kazanacak. Bizi evlerine konuk eden Torini Ebret aile fertleriyle aynı düşüncede olduğumuzu gördük, kendilerine teşekkür ediyoruz. Gerçekleştirdiğimiz her ev ziyaretinde insanlarımız, bize anlatılamayacak bir sevgi ve saygı gösteriyor. İnsanlarımızın bize olan bu sevgi ve güvenin hakkını inşallah layıkıyla yerine getireceğiz. Nasanlı Kırtay ailesine de teşekkür ediyoruz. Belediye işi, gönül işi. İnşaallah gönüller kazanacağız, halkımıza hizmetkâr olacağız” dedi.

“Belediye işi gönül işi” diyerek ev ziyaretlerine devam ettiklerini belirten AK Başkan adayı Şeyhmus Aydın, “Seçim çalışmalarımız kapsamında Nasanlı Çetinkaplan ailesini ziyaret ettik. 31 Mart yerel seçimlerin önemini anlatarak desteklerini istedik. Durmak yâda yorulmak yok, çalışmaya, gönül dostlarıyla bir araya gelmeye devam ediyoruz. Modanlı Şahinoğlu ailesini de ziyaret ettik. Dostlarımızın desteği ve duaları bizimle. Bu akşam son ev ziyaretimizi Karakeçi, Bayraca ailesine gerçekleştirdik. Değerli dostlarımızın ilgi ve alakası için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17