banner268

Aydın "her köye eşit hizmet götüreceğiz"

Sabah saatlerinde Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından daha önce planlanan köy ziyaretlerine, ilçeye 20 kilometre uzaklıkta bulunan Bağlık (Bahser) köyüne geçildi. Çok amaçlı hizmet evinde Aydın ve beraberindekileri karşılayan köy sakinleri, Aydın’a köylerinde bulunan sorunları dile getirdi. Sorun ve önerileri not alan Başkan Adayı, buradan Yeditaş (Keloşk) köyüne geçti. Burada da çok amaçlı hizmet evinde ağırlanan Aydın ve partililer, köylülerle sıcak bir sohbet gerçekleştirdi.

Babi aşiretinin merkezi olan Kapıkaya (Bab) köyüne geçen Aydın’ı kalabalık bir bir halk topluluğu karşıladı. Köylüler özelikle su ve altyapı sorunlarının olduğunu, başkanlık döneminde bu sorunları çözmesini istedi. Aydın Belediye Başkanlığı döneminde hiçbir ayrım yapmadan, her köye eşit hizmet götüreceğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269