banner268

Aslan’dan eşit hizmet vurgusu

Saadet Partisi (SP) Karaköprü Belediye Başkan Adayı Essum Aslan, gündüz esnaf ziyaretleri gerçekleştirirken akşamları da ev toplantılarıyla çalışmalarına devam ediyor. Ev ziyaretlerine Halil Atabaş ve ailesini ziyaret eden Karaköprü’nün Adayı Essum Aslan, projeleri hakkında bilgi verip destek istedi. 



Belediyecilik anlayışını vatandaşlarla paylaşan Aslan, “Bizim asıl yapmamız gereken öncelikli iş açık belediyecilik yapmaktır. Bizim aylık gelir ve giderimiz budur. Karaköprü’de yaşlısı, genci, kadını, erkeği, engellisi ve çocuğuyla 195 bin insan yaşıyor. Bu kocaman bir vakıftır ve bu vakfı yöneten de belediye başkanıdır. Belediyenin malı sizin malıdır. Ben sizin malınızın bekçisi olacağım. Bunu bilmenizi istiyorum. Ben size hizmet etmek için geliyorum.” dedi.


Belediyenin halkın malı olduğunu vurgulayan Essum Aslan, “Her belediyeye gelen para bir vatandaşın o belediyedeki ihtiyacına göre tespit edilerek İller Bankası tarafından gönderilir. Belediye bunu eşit bir şekilde hizmete dökmek zorundadır Bu bir plan işidir çünkü herkesin ihtiyacına göre bunu dağıtmak gerekiyor. Sadece bir kesimin, bir kişinin ya da belli bir tarafın hakkı değil bütün herkesin hakkıdır” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269