banner268

Aslan, "üretim ve istihdama katkılarımız olacak"

Saadet Karköprü Belediye Başkan Adayı Essum Aslan seçim çalışmaları kapsamında Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası’nı (ŞUTSO) ziyaret etti. Oda konferans salonunda oda üyesi iş adamları ile bir araya gelen Aslan, istihdam ve projeleri hakkında oda üyesi işadamlarına bilgi verdi.

ŞUTSO prestijli kuruluşumuzdur

Burada bir konuşma yapan Essum Aslan, “Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Şanlıurfa’nın en prestijli odasıdır. Üreten ve ürettiğini ihraç eden en prestijli sivil toplum kuruluşlarımızdan birisidir. Bu oda hepimizin tanıdığı bir odadır. Urfa’da hepimizin ortak şikâyetleri vardır. Bu şikayetlerin çözümü noktasında bir araya gelmek birlikte olmak holding kurmak, kolektif bunları hepsini konuştuk.”dedi.

ŞUTSO’yu takdir ediyorum

Belediyelerin alanına giren coğrafi işaretleri konusunda verdiği çabadan dolayı ŞUTSO’ya teşekkür eden Essum Aslan, “Son dönemlerde yakından takip ettiği ve hatta belediyeyi de ilgilendiren konularından birisi coğrafi işaretlerdir. Bu konudaki çabanızı gerçekten takdirle karşılıyorum. Ama bu konularda biraz daha çaba göstermemiz gerekiyor. Bunu da ayrıca belirtmek istedi.” diye konuştu.

Biz hizmete talibiz

Yerel seçimlerin siyasi olmadığını belirten Aslan, “ Biz şu anda gerçekten siyasi bir söylemde bulunmuyoruz. Bizim Urfa’nın çeridir, çöpüdür, parkıdır, bahçesidir, engellilerin daha rahat yaşamasıdır. Bu tarz konularda nasıl daha iyi çalışabiliriz. Biz bunun derdindeyiz. Belediyelerin en büyük çıktısı kaldırım taşı, park bahçe ürünleri ve asfalttır. Bunların üretilmesi için tesisler kurup kendimiz üreteceğiz” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269