banner268

Aslan, "çözüm odaklı çalışacağız"

Saadet Partisi Karaköprü Belediye Başkan Adayı Essum Aslan, Karaköprü’nün büyük mahallelerinden Akbayır Mahallesini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Esnaf ve vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Essum Aslan, “Yaşanan temel sorunların neler olduğunu net bir şekilde biliyoruz. Bu anlamda bütün hazırlıklarımızı yaptık. Sizlerin desteği ile her şeyin üstesinden geleceğiz.” dedi.

Karaköprü’ye yakışır projeler ile geldiklerini anlatan Essum Aslan, “Karaköprü daha yaşanılır bir ilçe olacak. İnsanlar bir alışveriş yapmak için Şanlıurfa şehir merkezine gitmek zorunda olmayacak. Karaköprü halkı kendi çarşılarında kendi esnafından alışverişini yapacak. Karaköprü’nün esnafı kazanacak ve Karaköprü halkı da daha rahat bir şekilde işlerini görecek.”diye konuştu.

“İlçemizde belli sorunlarımız var. Bu sorunlarımızın aşılması için bütün projelerimizi hazırladık.” diyen Essum Aslan,  “İlçemizin var olan bütün sorunlarını biliyoruz. Bunların çözümü için de gereken bütün projelerimiz hazırdır. İçme suyu, temizlik, alt ve üst yapı gibi sorunlar başta olmak üzere bütün hazırlıklarımızı yaptık. Çözüm odaklı çalışacağız. Ve ilçemizi aydınlık bir geleceğe taşıyacağız. ”şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17