banner268

Albayrak “Gönüllere dokunacağız”

Tevazu, samimiyet, gayret ile hizmetlerini sürdüreceğini belirten AK Parti Halfeti Belediye Başkan adayı Şeref Albayrak, “Yaşlısıyla, genciyle, çocuğuyla, kadınıyla bizleri seçim çalışmasına başladığımız ilk günden beri coşkulu bir şekilde karşılayan, destek olan Halfetili hemşerilerime sonsuz teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum. Birlikte yepyeni bir Halfeti inşa edeceğiz. El ele, gönül gönüle bu işi başaracağız. Biliyoruz ki, bu iş gönül işi. Halfeti'yi birlikte inşa edeceğiz. Yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımıza daha güzel, daha yaşanılabilir bir gelecek inşa edeceğiz. Gönül Belediyeciliği yapacağız, gönüllere dokunacağız” dedi.

Halka ve hakka hizmet yolunda gönüllere girmeye geliyoruz

Halfeti ile gönül bağı olduğunu belirten Halfeti ilçesi AK Belediye Başkan adayı Albayrak, “Mahalle ziyaretlerimiz kapsamında Ömerli mahallemizi ziyaret ederek vatandaşlarımızın taleplerini dinledik. Belediyemiz tarafından yaptığımız Taziye Evi inşaatını denetledik. Dergili Mahallemizde yapımı devam eden Taziye Evi inşaatımızda da incelemelerde bulunup vatandaşlarımızla bir araya geldik. Kınık mahallemizi ziyaret edip vatandaşlarımızın talep ve sorunlarını dinledik. Fırat Mahallemizde yapımı tamamlanan Çok Amaçlı Spor sahamızı gezdik. Gençlerimiz, çocuklarımız artık bu sahalarda oynuyorlar. Bu mutluluk bize yeter. Tevazu, samimiyet, gayret ile Güneydoğu’nun sakin ilçesi Halfeti’mizde halka ve hakka hizmet yolunda gönüllere girmeye geliyoruz” diye konuştu.

AK Parti Halfeti Belediye Başkan adayı Şeref Albayrak, “Değerli Halfetili Kardeşlerim. Sosyal Medya hesaplarımızdan ve bizlere ulaşarak görüş, öneri, istek ve şikâyetlerinizi bildirebilirsiniz” diyerek özellikle görüş ve önerilerini, varsa ilçe için düşündükleri önemli projeleri beklediğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17