banner268

Aksoy “Kazanan ben değil, Bozova olacak”

AK Parti Bozova ilçe Belediye Başkan adayı Suphi Aksoy, Seçim Bürosuna gelerek kendisine destek olan İşadamı ve Canbeyli aşireti ileri gelenlerinden olan Selahattin Canbeyli ve desteklerini esirgemeyen Bozovalılara teşekkür etti. AK Başkan adayı Aksoy, destekler sonucunda kazanın kendisi değil, bütün Bozova olacağını söyledi.

Seçim Bürosunu ziyaret eden işadamı Selahattin Canbeyli ve akrabalarına teşekkür eden AK aday Suphi Aksoy, “Bugün Seçim Büromuzu ziyaret ederek destek olan, başta işadamı Selahattin Canbeyli ve bütün akrabalarına teşekkür ediyorum. 31 Mart’ta inşallah el birliği ile kazanan ben değil bütün Bozova olacaktır. Bunun yanı sıra her akşam Seçim Büromuza gelerek desteklerini eksik etmeyen bütün Bozova merkez ve kırsal mahallelerindeki halkımıza da sonsuz teşekkür ediyorum, sağ olsunlar” dedi.

AK Parti Bozova Belediye Başkan adayı Suphi Aksoy’un Seçim Bürosuna akrabaları ile gelen İşadamı ve Canbeyli aşireti ileri gelenlerinden Selahattin Canbeyli, AK Parti Bozova Belediye Başkan adayı Suphi Aksoy’a her konuda destek olacaklarını belirterek, “AK Partiden Bozova Belediye Başkan adayı olan Suphi Aksoy’a, gerek şahsım ve gerekse bütün akrabalarımla birlikte sonuna kadar destek olacağız” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269