banner268

Aksoy “Gidilmedik yer girilmedik gönül bırakmayacağız"

AK Parti Bozova Belediye Başkan adayı Suphi Aksoy, kırsal mahalleleri tek tek ev ev dolaşarak sıkılmadık el girilmedik gönül bırakmamak için seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

AK aday Aksoy Bozova kent merkezine bağlı Kılçık Mahalle ve mezralarındaki tüm vatandaşlarla tek tek görüşerek destek istedi.

AK Parti Bozova Belediye Başkan adayı Suphi Aksoy, gündüzleri ev, ev dolaşıp, akşamları da ev toplantıları yaptıklarını belirterek, “Ev toplantılarında da büyük destek verildiğini görmek bizleri sevindiriyor. Destek ve dualarını esirgemeyen herkese teşekkür ederiz. Her gittiğimiz yerde yaşlıyı, genci, çocuğu, kadını, hastayı unutmadan ziyaret etmeyi sürdürüyoruz. Desteklerini ve hayır dualarını alıyoruz” dedi.

Bozova Belediye Başkan adayı Suphi Aksoy’un çalışmalarına destek veren vatandaşlar, 31 Mart gecesi AK Partinin ve Bozova’nın zaferi ile sonuçlanacağını belirterek, “Belediye Başkan adayımıza sonuna kadar destek vereceğiz. İçimizden biri olan AK adayımız Suphi Aksoy, her zaman yanımızda oldu ve olmaya da devam edecektir. Sonuna kadar bizde kendisine Belediye Başkanı seçilmesi için destek vereceğiz” diye konuştu.

AK parti Bozova Belediye Başkan adayı Suphi Aksoy kırsal mahallelerde yaptığı seçim çalışmalarına ilçe Başkanı Süleyman Deveci ve Belediye Encümen adayları da destek veriyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269