banner268

Aksoy "7’den 70 herkesin gönlünde taht kuracağız"

Bozova Kırsal mahallelerinden başta Yaylak Mahallesi olmak üzere Eskin Mahallesi ve bağlı mezraları olan Selamet ve Tekin mezrası, Atgüden Mahallesine bağlı Üçdirek mezrası ve diğer tüm kırsal mahallelerinden yağmur, çamur demeden seçim çalışmalarını sürdürüyor. AK aday Aksoy ile birlikte İlçe Başkanı Süleyman Deveci, Belediye Meclis üyesi ve meclis üye adayı Hüseyin Çetiner ve mahalle temsilcileri ile birlikte ev ev kapı kapı dolaşarak 7’den 70 herkesin gönlünde taht kurmak ve oylarını almak için seçim çalışmalarını sürdürüyor. Seçim çalışmalarında ayrıca yapacağı hizmet ve projeleri de tek tek halka ve seçmenler anlatıyor.

AK Parti Bozova belediye Başkan adayı Suphi Aksoy seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdürürken, gittiği her eve yaşlıların duasını çocukların ise gönüllerini fethediyor. AK aday Aksoy kırsal mahallelerde seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdürürken. Her evin kapısını her kişinin gönlünü kazanma adına seçim çalışmalarını sürdürüyor.

31 Martta yapılacak yerel seçimler öncesinde seçim çalışmalarını Bozova ve kırsalında aralıksız olarak sürdüren AK Parti Bozova Belediye Başkan adayı Suphi Aksoy’a destekler her geçen gün artarak devam ediyor.

Gittiği her evde her mahallede büyük bir coşku ve sevinçle karşılan AK Parti Adayı Aksoy’a destekler seçim bürosunda da artarak devam ediyor. Bozova kent merkezinde bulunan Seçim bürosuna kırsal ve Bozova merkezden gelen binlerce vatandaş tarafından adeta akın ediliyor. Seçime sayılı günler kala seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Bozova Belediye Başkan adayı Suphi Aksoy’a tam destek veriliyor. Seçim çalışmalarını AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Deveci, Kadın Kolları Başkanı Dilek Kara ve Yönetimi, Gençlik Kolları Başkanı Cemil Taş ve yönetimi, Belediye Meclis üye adayları, Mahalle Temsilcileri, İlçe yönetimi de seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Yağmur demeden, çamur demeden seçim çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor.

4 Dönem Bozova AK Parti İlçe Başkanlığı yapmış olan Milletvekili aday adayı ve Bozova Belediye Başkan aday adayı Mustafa Yaşar, Seçim Bürosuna gelerek, seçim çalışmaları boyunca AK Parti Belediye Başkan adayı Suphi Aksoy’a sonuna kadar destek vereceğini açıkladı.

Mustafa Yaşar’ın yanı sıra Eski AK Parti Yönetim Kurulu ve Teşkilat Başkanı Mehmet Erdoğan da destek için Seçim Bürosuna gelerek AK aday Aksoy’a sonuna kadar destek vereceğini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17