banner268

Aksak'tan özel güvenlik görevlilerine destek

Kadrosuz ve 2 vardiya şeklinde 8 saat çalıştırılan özel güvenlik görevlilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesi için, AK Parti Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Abdullah Aksak ve 24. Dönem Şanlıurfa Milletvekili Prof. Dr. Abdulkerim Gök devreye girdi.

‘Adaylık sürecinin başladığı günden beri sürekli ilçenin sorunlarıyla ilgilenip, onları çözüme kavuşturmak için var güçleriyle çalıştıklarını ifade eden AK Parti Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Abdullah Aksak “Ceylanpınar Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü’nde (TİGEM) 13 yıldır zor şartlar altında çalışan taşeron işçi statüsündeki 165 özel güvenlik görevlisi arkadaşlarımızın isteklerini, hukuki bir çerçevede ilgili yerlere iletip, konunun takipçisi olacağız

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269