banner268

Aksak “İşleri aksatmadan yapacağız”

Her gittikleri yerde sıcak ilgi gördüklerini belirten AK Parti Ceylanpınar Belediye Başkan adayı Abdullah Aksak, “Ziyaret ettiğimiz esnaflarımızın büyük teveccühüne mazhar olmamızı sağlayan Allah’a hamdolsun. Ceylanpınar esnafı kararını vermiş. Teşekkürler Ceylanpınar esnafı. Maşallah, Ensar mahallesindeki Coşkunlar, Önügörmez, Tanış ve Debe aileleri AK Partiye destek sözü verdiler teşekkürler. Ceylanpınar’ın bütün sokaklarını adım adım dolaşacağız Ceylanpınarlı insanlarımızın sıkılmadık elini bırakmayacağız. Allah’ın izni, Ceylanpınarlıların desteğiyle seçildiğinde ilçenin ve vatandaşların hiçbir işini aksatmadan yapacağız” dedi.

AK Parti Ceylanpınar Belediye Başkan adayı Abdullah Aksak, “Daha önce ziyaret ettiğimiz Kırsal mahallelerimizden Han Mahallesi AK Partiyi destekleyeceklerinin sözünü verdiler. Teşekkürler Han Mahallesi bizleri onurlandırmış, şevkimizi arttırmıştı. Yoncalı mahallemizde değerli ablalarımızın hayır duasını aldık, teşekkür ediyoruz ablalarımıza. Yoncalı (Düave) kırsal mahallemiz AK Partiyle yola devam dedi. Teşekkürler Yoncalı” diye konuştu.

“Bu arada; 03 Mart 2019 Pazar günü ilçenin Gazi Caddesinde bulunan AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezimizde Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Halil Özşavlı’nın ilçeyi ziyareti esnasında binada AK Parti ailesi içinde yaşanan tatsız bir olaydan dolayı, tartışan gençlerin bir yemek organizasyonu ile şahsım ve AK Parti İlçe Başkanı Halid Şimşek’in girişimleri sonucu barıştırılmıştır. Şanlıurfa Milletvekilimiz Doç. Dr. Halil Özşavlı’nın Abdulhadi Dakak’ı huzuruna çağırdığında ‘Sözlü bir tartışma, kendi aramızda çözdük’ bilgisini de vermiştir. İddialara göre; AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Abdulhadi Dakak’ın olaydan bir gün sonra kirli ellerin devreye girmesi ile beraber provokatörler aracılığıyla kendi isteğiyle darp edildiği ortaya çıkmıştır. Olaydan bir gün sonra Ceylanpınar Devlet Hastanesi’nde 04 Mart 2019 (Bugün) tarihli rapor alındıktan sonra kirli eller ve provokatörler ile beraber ilçede etnik köken üzerinden oy devşirmeye ve nemalanmaya çalışanlar yine yanıldıklarını anlayacaklar. Dinimiz, dilimiz, rengimiz, cinsiyetimiz, ırkımız ve hatta siyasi görüşümüz ne olursa olsun, kardeşlik duygularıyla çıktığımız bu kutlu yolda, defalarca ve altını çizerek ayırım ve kirli siyaset yapmayacağımızı belirtmiştik ve belirtmeye de devam edeceğiz. Hiçbir zaman kirli siyasetin bir parçası olmadık ve olmayacağız.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17