banner268

Aksak “Ceylanpınar’ı güzel günlere kavuşturmak için geldik”

Birlik beraberlik içersinde hareket etmenin önemine değinen Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesi AK Parti Belediye Başkan adayı Abdullah Aksak, “Allahu Teâlâ’ya şükürler olsun. Vatandaşımız bizlere kapılarını, gönlünü açıyor.

Her gittiğimiz yerde ilgi görüyoruz. Bizde onlarla beraber ilçemize hizmet edeceğiz. Ceylanpınar’ı güzel yarınlara kavuşturmak için geldik, inşallah bunu hep birlikte başaracağız. Gayretimiz milletimizin refahı içindir. Allah Müslümanlara birlik ve beraberlik nasip etsin, yeni bir dirilişin müjdesini versin. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi; mahalli seçimlerde partimizin elde edeceği güzel neticeler, Türkiye’yi her alanda hedeflerine ulaştıracak çalışmalarda bize moral desteği verecektir. Büyükşehirlerimizde, illerimizde, ilçelerimizde, beldelerimizde kazanacağımız her başarı, ülkemizin aydınlık yarınlarına tutulmuş bir ışık olacaktır. Mahalli İdareler Seçimleri Manifestomuzdaki ilkelerimiz, milletimize yeni dönemdeki yönetim anlayışımızı ifade eden taahhütlerimizdir. Bizde Ceylanpınar’ımızı manifestomuzda belirtilen taahhütlere uyarak hizmet edeceğiz” dedi.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın, “AK Partili belediyeleri, insanlara adaletle hürmet edecek, şehrinin maddi-manevi tüm varlığını kutlu bir emanet olarak görüp sahip çıkacak, herhangi bir kesime ve kişiye değil, sadece milletine ve devletine sadakat gösterecek başkanlar yönetecektir” dediği gibi bir Başkan olacağını belirten AK Başkan adayı Abdullah Aksak, “Memleket işi, gönül işi diyerek, ‘Gönül Belediyeciliği’ ile Ceylanpınarlı hemşehrilerimizin hizmetine talibiz” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17