banner268

Aksak "1 Nisan sabahı kardeşliğimiz bütün bölgeye yayılacaktır"

Ceylanpınar'ın yıllardır özlemini çektiği kardeşlik tablosunu ortaya koyan Karacadağ Türkmen Aşireti mensuplarına gösterdikleri destekten dolayı teşekkür eden AK Parti Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Abdullah Aksak "1 Nisan sabahı kardeşliğimiz bütün bölgeye yayılacaktır. Bundan sonraki süreçte ilçemizi güzel günler bekliyor" dedi.

Ceylanpınar’ın her köşesinde “Ayrıştırıcı Değil Birleştirici Olmak” gerektiğini belirten AK Parti Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Abdullah Aksak, “Ayrıştırıcı Değil Birleştirici Olacağız. Ötekileştiren değil kucaklayan olacağız. Ceylanpınar halkı olarak birbirimizi seveceğiz ve kucaklayacağız. Rabbim bizleri, bize güvenen dostlarımıza karşı mahçup etmesin” diye konuştu. Ak Aday Aksak "Pazar günü de Şanlıurfa Milletvekilimiz ve Avrupa Birliği Uyum Komisyon Başkanı Mehmet Kasım Gürpınar eşliğinde Kejanlı Aşireti mensuplarının da katılımıyla gücümüze güç katacağız" dedi

AK Parti Eski İlçe Başkan Yardımcısı, Parti Genel Sekreteri ve Türkmen Aşireti Temsilcisi Cuma Barutçu ise yaptığı açıklamada, AK Aday Abdullah Aksak'ı desteklemeye geldiklerini belirtti.

Barutçu "Büyük emeklerle oluşturulan kardeşlik tablosundan umutluyuz. Adayımızı sonuna kadar destekliyoruz. Yaşasın kardeşlik" şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269