banner268

AK Parti Adaylarını Tanıttı

Şanlıurfa'da AK Partiden milletvekili adayı olan 14 isim, binlerce kişinin katıldığı bir programla halka tanıtıldı. 11 Nisan Spor Salonundaki programa listenin birinci sırasında yer alan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, yeni listede de yer bulan milletvekilleri Mehmet Kasım Gürpınar,Halil Özcan, Mehmet Ali Cevheri ve İbrahim Halil Yıldız ile listede yer bulamayan Mahmut Kaçar'ın yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, merkez ve bazı ilçe belediye başkanları ile listede yer alan yeni adaylar katıldı. Listede yer bulamayan diğer milletvekillerinin gelmemesi ise dikkat çekti.



Programda milletvekili Mahmut Kaçar, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, AK Parti İl Başkanı, listede yer alan adaylar ile Fakıbaba birer konuşma yaptı. Konuşmaların genelinde birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17