banner268

AK Dava'nın AK Adamı

31 Mart mahalli idareler seçimlerinde Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığını büyük bir oy farkı ile kazanan gönüllerin adamı Zeynel Abidin Beyazgül Şanlıurfa’da projeler yürütürken biryandan da İstanbul seçimleri için çalışmalar yürütüyor.


Urfalı hemşerileri ile İstanbul’da buluşan Beyazgül Ak Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım’a destek topluyor.
Yoğun Urfa temposu ve rahatsızlığına rağmen günlerdir Urfa İstanbul arası mekik dokuyan Beyazgül gönüllerin adamı “ Ak davanın Ak adamı” diye anılıyor.
Geçmişten günümüze Şanlıurfalıların yoğun ilgi ve takdiri ile karşılanan Beyazgül İstanbul’da yaşayan Urfalıların başta olmak üzere bölge insanı üzerinde oy tercihi konusunda büyük etkisi olduğu biliniyor.
Urfalı vatandaşlar Ak belediyeciliğin Ak adamı Beyazgül’ile Şanlıurfa’da heyecan ve umut bulduklarını belirterek şu ifadeleri kullandılar;
“ Büyükşehir Belediye başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül’ün seçilmesiyle belediyecilik anlamında yarınlara daha umutlu bakmamıza neden oldu. Bugün Şanlıurfa’da başladığı projeler bizlerin yarınlara dair endişelerini giderdi. Sayın Beyazgül geçmişte yaptığı hizmetlerin fazlasını Belediye başkanı olarak yapacağına inancımız tamdır. İstanbul’da Binali Yıldırım için destek çalışmaları ise ayrı bir önem taşıyor Beyazgül bizim için Ak davanın Ak adamıdır”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269