banner268

Açanal’dan trafo müjdesi

Her gittikleri yerde 31 Mart yerel seçimlerinde AK Partiye ve AK Parti adaylarına oy verilmesini istediklerini belirten AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ecz. Zemzem Gülender Açanal, “Haliliye Süleymaniye mahallemizin yeni yapılan bloklar bölgesinde yaşanan enerji probleminin çözülmesi adına yaptığımız girişimler sonucunda hava şartlarının el verdiği ölçüde, en kısa zamanda tamamlanmak üzere 400 kw'lık trafonun inşaatı başlamıştır. Hayırlı olsun” dedi.

Müjdenin ardından Seçim bürosunda bulunanların alkışlarla teşekkür etmeleri üzerine ayağa kalkarak vatandaşlara seslenen AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ecz. Zemzem Gülender Açanal, “Değerli kardeşlerim. Bu konuda teşekküre değmez. Bu yapılması gereken bir hizmetti ve biz yaptık. Bundan sonra da devamı gelecek. Yaptıklarımızı yapacaklarımızın teminatıdır. Bundan emin olun. İnşaallah eğer yağmur sorunu yaşamaz isek, 1 hafta içerisinde trafo burada takılmış olacak. Elektrik diye bir sorununuz kalmayacak. Süleymaniye bizim için çok önemli. Sizler bizim için çok kıymetlisiniz. Bundan emin olun” dedi ve konuşması orada bulunan vatandaşlar tarafından alkışlarla, ‘varol, dik dur eğilme, hepimiz seninle, ayağının tozuyla geldin, sorunumu çözdün’ diyerek kendisine teşekkür ettiler..

Seçim ziyaretlerine devam ettiklerini belirten AK Vekil Açanal, “Yüzübeyaz ailesinin yeni açmış olduğu işletmelerini ziyaret ettik. ziyaret edip dualarını istedik. ziArdından dede dostu esnaf abilerimi ımız Fatih Özdemir ve daylarımız, Haliliye Gençlik Kolları Başkanayesi üHaliliye Belediye Meclis 31 Mart danSarayönü esnafın teşkilatımızla birlikte Sarayönü esnafını ziyaret etmeye devam ediyoruz.dayımız Mehmet Canpolat, Haliliye aHaliliye Belediye Başkan Yine seçimleri için desteklerini rica ettik.İlçe Başkanımız Süleyman Aksu ve Kadın Kolları Başkanımız Demet Saatcı Güven ile birlikte Otağım Kadın Kolları Daha sonra yine Kafe'de düzenlenen toplantıya katılıp kadınlarımızla buluştuk.eclis üyesi adaylarımız ve teşkilatımızla birlikte Eyyüpkent Başkanımız Demet Saatcı Güven, m.diye konuştu” ederek dua ve desteklerini istedikmahallemizde esnafımızı ve ziyaret ederek dua ve desteklerini istedik" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269