banner268

Açanal "Hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz"

Şanlıurfa genelinde AK Parti Belediye Başkan adaylarına destek çalışmalarını sürdürdüklerini belirten AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ecz. Zemzem Gülender Açanal, “Akçakale’deyiz. Milletvekilimiz lçe Başkanımız İbrahim idayımız Mehmet Yalçınkaya ve an Ahmet Akay kardeşimi, Belediye BaşkaAkçakaleli hemşehrilerimizle bir araya geldik. ,Yıldık'ı ziyaret edip Maşallah Şanlıurfa'mızın her ” . Akçakaleli hemşehrilerimize de teşekkür ediyoruzköşesinde partimize muhteşem bir teveccüh var.dide

Ziyaretlerini Eyyübiye ilçesinde de devam ettirdiklerini ve her gittikleri yerde ilgi gördüklerini belirten AK Vekil Ecz. Açanal, “Eyyübiye Karakoyunlu mahallemizde Faruk Akbaş kardeşimle birlikte mahallelimizi ziyaret etmeye devam ediyoruz. Mahallelimizin eksiklerini karşılamak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Burada yapılan hizmetlere vesile olduğu için Faruk kardeşime özellikle teşekkür etmek istiyorum” diye konuştu.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ecz. Zemzem Gülender Açanal; daha sonra Hazine vVe Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati, AK Parti MKYK üyesi Vildan Polat, Hilvan Belediye Başkan adayı Aslan Ali Bayık ve teşkilat üyeleriyle birlikte esnafı ziyaret edip taleplerini dinlediklerini, Hilvan STK temsilcileri ve Kanaat Önderleriyle bir araya geldiklerini ve MKYK üyesi Vildan Polat ile birlikte Hilvanlı kadınlarla buluşup, 31 Mart seçimlerinin önemini anlattıklarını ve AK Partiye destekleri için Hilvanlı kadınlara teşekkür ettiklerini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269