banner268

Zabıta,halk sağlığını korumayı sürdürüyor.

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatları ile vatandaşların sağlığını korumaya yönelik denetimlerini aralıksız devam ettiren Zabıta Müdürlüğü ekipleri, bu kapsamda ilçe genelinde gıda satışı yapan işyerlerine yönelik denetimlerini sıklaştırdı. Zabıta ekipleri, yürüttüğü denetimlerde işyerleri ruhsatı, kaldırım işgalleri ile gıda maddelerinin son kullanma tarihleri, irsaliye faturaları ve hijyen koşullarının kontrollerini sağlıyor. Zabıta ekipleri denetimlerinde karşılaşılan olumsuzluklar ile ilgili de tutanak tutup, işyeri sahiplerini uyarıyor.

Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ruhsatlı ticari faaliyetlerin yaygınlaştırılması amacıyla da yürüttüğü çalışmalar kapsamında ruhsatı bulunmayan işyerleri hakkında da mühürleme işlemi gerçekleştirdi. Zabıta ekipleri, kapatılan işyeri sahiplerinin ruhsat almaları için Haliliye Belediyesi Ruhsat Birimine yönlendiriyor.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaHaliliyeZabıta
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17