banner268

Zabıta Denetimleri Devam Ediyor

Vatandaşların sağlığını korumaya yönelik denetimlerini aralıksız devam ettiren Zabıta Müdürlüğü ekipleri, bu kapsamda gıda ve unlu mamulleri satışı yapan işyerlerine yönelik denetimlerini sıklaştırdı. Ekipler, yürüttüğü denetimlerde işyerlerinin ruhsatı, gıda maddelerinin son kullanma tarihleri, irsaliye faturaları ve hijyen koşullarının kontrollerini sağlıyor. Zabıta ekipleri denetimlerinde karşılaşılan olumsuzluklar ile ilgili de tutanak tutup, işyeri sahiplerini uyarıyor. Denetimler sırasında işletme sahipleri de, yapılan denetimlerden memnuniyetlerini belirterek, Haliliye Belediyesine teşekkür etti.

Halk sağlığının öncelikli olduğunu vurgulayan Zabıta Müdürlüğü, denetimlerin ilçe genelinde aralıksız devam edeceğini bildirdi.

Öte yandan, Zabıta Müdürlüğü ekipleri yürüttüğü denetimler sırasında son kullanım tarihi geçmiş ürünlere el koyup, işletme hakkında işlem başlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17