banner268

YEDAM’dan Vali Erin’e Teşekkür Ziyareti

Alkol, uyuşturucu ve sigara başta olmak üzere bağımlılıkla mücadelede Şanlıurfa’da önemli bir boşluğu dolduracak olan YEDAM’ın Türkiye’nin 81 ilinde faaliyete girdiğini ve bu merkezi Şanlıurfa’da da açmak için büyük çaba harcadıklarını hatırlatan Yeşilay Şanlıurfa Şube Başkanı Muharrem Çelik, merkezin açılmasına verdiği desteklerden dolayı Vali Abdullah Erin’e teşekkür etti.

Yeşilay heyetini makamında ağırlayan Vali Erin, Yeşilay’ın ülke çapında önemli bir misyon üstlendiğini belirterek, bu misyonun yerine getirilmesinde somut olarak faaliyetler icra edecek bir merkezin oluşmasının Şanlıurfa adına önemli bir kazanım olduğunu ifade etti.

YEDAM’ın, bağımlılıktan kurtulmak isteyenlere ve ailelere bu konuda danışmanlık ve destek hizmetleri sağlayacağını hatırlatan Vali Erin, bağımlılıkla ulusal ve yerel bazda sürdürülen projelere büyük önem verdiklerini, bu konudaki her türlü mücadele yöntemini kararlılıkla sürdüreceklerini söyledi.

Nazik ziyaretlerinden dolayı Yeşilay heyetine teşekkür eden Vali Erin, YEDAM’a destek olmaya devam edeceklerini ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269