banner268

Yaşlıların imdadına zabıtalar yetişti

Sokağa çıkma yasağının kapsamında olan Hilvan İlçesi’nde, dışarı çıkmayan ihtiyaç sahibi yaşlılara zabıta ekipleri yetişti. Gün boyunca dışarı çıkılmaması için sürekli uyarıların yapıldığı Hilvan’da, normal şartlarda evden çıkamayan yaşlıların ekmek ihtiyaçlarını karşılamak üzere mahalleleri dolaşan zabıta ekipleri, belirlenen adreslere maske ve dağıtarak yasağa uyulması için de uyarıda bulundu.

Konuyla ilgili yazılı açıklamada bulunan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ‘İçişleri Bakanlığımız tarafından sağlık tedbirleri kapsamında ilan edilen sokağa çıkma yasağı nedeniyle, evlerinden çıkamayan özellikle yaşlı ve ihtiyaç sahiplerinin bize ulaşması sonucu, zabıta ekiplerimizi yönlendirerek başta ekmek olmak üzere bir takım ihtiyaçlarını karşıladık. Bulaşıcı ve ölümcül etkisi bulunan Koronavirüs bertaraf edilene kadar gerekli hijyen çalışmalarımızın yanında gerek bize, gerekse Zabıta Müdürlüğümüze ulaşan vatandaşlarımıza da gerekli şekilde ihtiyaçları ulaştırılacaktır’ dedi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaZabıtaHilvan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269