banner268

www.urfagapcom'dan Şanlıurfa Emniyetine Plaket

Erbülbül takdim töreninde yaptığı konuşmada "Şanlıurfamızda huzur ve güvenin teminatı olan emniyet mensuplarımıza yaptıkları can siparane çalışmalarına teşekkür etmek hem de Polis Haftası'nı kutlamak için Emniyet Müdürmüz sayın Selçuk Doğuş'a Şanlıurfa basınını temsilen bir şükran plaketi takdim ediyorum.

Göreve geldiği günden bu yana Şanlıurfa'nın huzur kenti olması için canla başla çalışan,devlet millet kaynaşmasını tesis eden başta Emniyet Müdürümüz sayın Selçuk Doğuş olmak üzere tüm emniyet mensuplarımıza bu günlerinde şukranlarımızı ifade eden bu plaketi takdim etmekten tüm meslekdaşlarım adına gurur duyuyorum"dedi.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş ise Polis Haftası münasebetiyle Şanlıurfa basını tarafından unutulmamak bizlere moral olmuştur.İnanıyorum ki böylesine ahenk içersinde çalışmalara ve millet ile Polis teşkilatı arasında köprü vazifesini yerine getiren değerli basın camiasından şükran plaketi ile hatırlanmak,ilimizde görev yapan teşkilat mensuplarımızı hizmet yolunda motive edecektir" diyerek www.urfagap.com Yön.Kur.Başkanı Fuat Erbülbül'ün şahsında tüm basın camiasına şükranlarını ilettiğini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269