banner268

VİRANŞEHİR BELEDİYE BAŞKANINA ANLAMLI PLAKET...

Başkan Salih Ekinci " Bu millete, bu devlete ne kadar hizmet edersek azdır... Viranşehirli Hemşehrilerimin desteği ile daha yapacağımız çok iş var... Başka Viranşehir yok... Bu gün hemsehrilerim adına çok anlamlı bir plaket alıyorum Allah'ım bizleri mahçup etmesin... Belediye işi gönül işi..."

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Şanlıurfa Platformu ve Şanlıurfa Gönüllüleri Derneği tarafından Ankara’da 5.’si düzenlenen ❝Mesleğinde En İyiler❞ ödülüne layık görüldü ve ödülünü Viranşehir’li hemşehrileri adına Ulaştırma ve Altyapı eski Bakanı ve MHP İzmir eski Milletvekili Sn. Oktay Vural’ın elinden aldı....

Görevinde üstün başarılara imza atan Başkan Ekinci " Bu ödülü bize layık görerek, şahsımı onurlandıran Şanlıurfa Platformu ekibine ve oylarıyla bizleri destekleyen tüm hemşehrilerime teşekkürlerimi sunuyorum.

Devletimiz, milletimiz, Viranşehir'imiz ve insanımız için canla başla çalışmaya devam edeceğiz." dedi...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269